Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Paneer tikka masala z pitą
SEZAM czarny, Pita pszenna (Mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże, ocet winny, cukier, mączka słodowa PSZENNA), Ser paneer (Mleko KROWIE pasteryzowane, kwasek cytrynowy), Cebula biała, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir różowy marynowany, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 830 kJ/198 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g |
Węglowodany: 13,5 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.