Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
Panna cotta kawowo-kokosowa z musem malinowym
Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kawa, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Wiórki kokosowe, Żelatyna, Cukier, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 589 kJ/141 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 10,2 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.