Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Less Gluten
Panna cotta kokosowa z mango i melonem
Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Żelatyna, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Melon
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 186 kJ/284 kcal |
Tłuszcz: 14,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,4 g |
Węglowodany: 28,6 g w tym cukry: 16,1 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.