Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.72
-
Less Gluten
Panna cotta z sosem malinowym
Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Żelatyna, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 611 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 20,7 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 6,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.