Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Pappardelle w kremowym sosie z porem, cukinią i krewetkami
Makaron papardelle (Mąka semolina z PSZENICY durum), Natka pietruszki, Cytryna, Krewetki Tiger (SKORUPIAKI), Tymianek, Rozmaryn, Por, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Papryczka chili, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sok z cytryny, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Pieprz czarny, Mąka ziemniaczana, Sól, Natka pietruszki karbowana
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 019 kJ/483 kcal |
Tłuszcz: 25,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g |
Węglowodany: 48,0 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 22,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- skorupiaki i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.