Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88 Star

Papryka faszerowana kaszą bulgur, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi i serem kozim, chutney cebulowo-wiśniowy

Cebula czerwona, Wiśnie, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), JOGURT naturalny 2% tł., Tymianek, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Majeranek, Gałka muszkatołowa, Papryka czerwona

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 522 kJ/364 kcal
Tłuszcz: 12,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 56,4 g
w tym cukry: 20,1 g
Błonnik: 8,6 g
Białko: 14,2 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: