Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88
Papryka faszerowana kaszą bulgur, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi i serem kozim, chutney cebulowo-wiśniowy
Cebula czerwona, Wiśnie, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), JOGURT naturalny 2% tł., Tymianek, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Majeranek, Gałka muszkatołowa, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 522 kJ/364 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 56,4 g w tym cukry: 20,1 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.