Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88 Star

Papryka faszerowana kaszą bulgur, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi i serem kozim, chutney cebulowo-wiśniowy

Papryka czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., Ser kozi (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Cebula czerwona, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Wiśnie, ORZECHY WŁOSKIE, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Natka pietruszki, Sól, Sok z cytryny, Olej rzepakowy, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Tymianek, Majeranek, Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 522 kJ/364 kcal
Tłuszcz: 12,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 56,4 g
w tym cukry: 20,1 g
Błonnik: 8,6 g
Białko: 14,2 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: