Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Papryka nadziewana kaszą jaglaną, czarną soczewicą, zielonymi warzywami i kurkumą, sos pomidorowy
Olej rzepakowy, Szpinak, Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Rukola, Papryka czerwona, Soczewica czarna, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Kasza jaglana, Kurkuma, Groszek zielony, Sól, Fasolka szparagowa zielona, cukinia, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 797 kJ/190 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 26,5 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.