Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Papryka nadziewana wieprzowo-wołowym farszem z oliwkami, fetą i natką pietruszki, tzatziki

Papryka czerwona, Wołowina, Wieprzowina, szynka, Ogórek zielony, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Ryż biały, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Koperek, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 651 kJ/395 kcal
Tłuszcz: 24,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 35,3 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 31,3 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: