Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Papryka nadziewana wieprzowo-wołowym farszem z oliwkami, fetą i natką pietruszki, tzatziki
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Koperek, Ogórek zielony, Cebula biała, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wieprzowina, szynka, Wołowina, Natka pietruszki, Ryż biały, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 658 kJ/396 kcal |
Tłuszcz: 24,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g |
Węglowodany: 35,7 g w tym cukry: 11,0 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 31,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.