Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Papryka nadziewana wieprzowo-wołowym farszem z oliwkami, fetą i natką pietruszki, tzatziki

Papryka czerwona, Wieprzowina, szynka, Wołowina, Ogórek zielony, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Ryż biały, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Cebula biała, Czosnek, Koperek, Sól, Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 658 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 24,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 35,7 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 31,3 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:

Chcesz spróbować
naszej diety?

TYLKO DZISIAJ wpisz poniższy
poniższy kod przy rejestracji,
a otrzymasz punkty o wartości 30 zł,
które będziesz mógł wykorzystać
na pierwsze zamówienie!

KOD: ZESTAWTESTOWY

Oferta tylko dla nowych klientów - 200 pierwszych osób.
Regulamin