Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Papryka pieczona z chili con carne
Bazylia, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ryż basmati, Fasola czerwona, Czosnek, Wołowina, Wieprzowina, Sól, Pieprz czarny, Cebula biała, Oregano, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Chili, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 428 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 12,9 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.