Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Papryka zapiekana chili con carne, sos pomidorowy
Cebula biała, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Ryż basmati, Fasola czerwona, Czosnek, Wołowina, Wieprzowina, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Chili, Pieprz czarny, Oregano, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 915 kJ/219 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 0,6 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.