Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Less Gluten

Papryka zapiekana z wołowiną, kaszą jaglaną i cukinią

Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wołowina, Cebula biała, Kasza jaglana, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cukinia, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Kiełki słonecznika, Sól, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 034 kJ/247 kcal
Tłuszcz: 10,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 23,3 g
w tym cukry: 8,1 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 16,5 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: