Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Papryka zapiekana z wołowiną, kaszą jaglaną i cukinią
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Cukinia, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wołowina, Czosnek, Sól, Kasza jaglana, Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 034 kJ/247 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 23,3 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.