Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Paprykarz szczeciński z chlebem ze słonecznikiem i ogórkiem kiszonym
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Sól, Ryż biały, Marchew, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Koperek, Cebula biała, Ziele angielskie, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 088 kJ/499 kcal |
Tłuszcz: 19,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 62,4 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 17,6 g |
Sól: 4,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.