Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Paprykarz wegetariański, chleb bezglutenowy z ziarnami, ogórek kiszony
Kiełki słonecznika, Pieprz czarny, Ryż biały, Glony nori, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, SELER korzeniowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pietruszka, Papryka wędzona, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 965 kJ/231 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 29,0 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.