Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
Paprykarz z makrelą, chleb razowy, warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ziele angielskie, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Ryż biały, Marchew, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Koperek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka ostra, Oliwa z oliwek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 267 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 52,0 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 11,4 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.