Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32 Star
  • Dairy Free

Paprykarz z makrelą, chleb razowy, warzywa

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ryż biały, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Marchew, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, Koperek, Czosnek, Sól, Papryka słodka, Liść laurowy, Pieprz czarny, Papryka ostra, Ziele angielskie, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 263 kJ/302 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 51,8 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 11,4 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: