Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star

Papryki faszerowane mięsem mielonym, kaszą bulgur i tymiankiem, sos tzatziki

Roszponka, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Koperek, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka żółta, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Olej rzepakowy, Czosnek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Tymianek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Oregano, Oliwa z oliwek, Kurczak (pierś), Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
825 kJ/197 kcal
Tłuszcz: 6,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 17,9 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 17,9 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: