Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
Parowane bułeczki bao bao z kaczką i sosem hoisin, surówka z czerwonej kapusty
Bułeczki Bao Bao (mąka PSZENNA, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdze, maltodekstryna, sól, substancja spulchniająca: węglan sodu, difosforan), Sól, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Cebula czerwona, Szpinak baby, Sok z cytryny świeżo wyciskany, SEZAM czarny, Kapusta czerwona, Imbir, Olej rzepakowy, Kaczka pierś, Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Miód pszczeli, Imbir różowy marynowany, Kapusta pak choi
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 170 kJ/758 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 90,1 g w tym cukry: 21,2 g |
Błonnik: 9,9 g |
Białko: 49,0 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
- łubin
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.