Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta a'la wędzona makrela, chleb bezglutenowy, ogórek kiszony
Roszponka, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Cebula, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Natka pietruszki, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 675 kJ/400 kcal |
Tłuszcz: 21,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 24,2 g |
Sól: 4,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.