Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pasta a'la wędzona makrela, chleb bezglutenowy, ogórek kiszony

Roszponka, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Cebula, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Natka pietruszki, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 675 kJ/400 kcal
Tłuszcz: 21,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 23,6 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 24,2 g
Sól: 4,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: