Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Pasta a'la wędzona makrela, chleb bezglutenowy, ogórek kiszony

ogórek kiszony 39% (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), pasta 31% (tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), cebula, ogórek kiszony, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), olej rzepakowy, sok z cytryny, natka pietruszki, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), pieprz czarny, sól), chleb owsiany na zakwasie 26% (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), roszponka 4%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 672 kJ/400 kcal
Tłuszcz: 21,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 23,5 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 24,2 g
Sól: 4,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: