Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Vegan
Pasta a'la wędzona makrela, chleb razowy, ogórek zielony
Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Cebula, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Natka pietruszki, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 387 kJ/332 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 39,7 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 20,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.