Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Pasta a'la wędzona makrela, chleb razowy, ogórek zielony

Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Cebula, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Natka pietruszki, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 387 kJ/332 kcal
Tłuszcz: 11,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 39,7 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 20,2 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: