Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
-
Dairy Free
Pasta dyniowa z masłem orzechowym, chleb razowy, papryka
ORZESZKI ZIEMNE, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Dynia, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 029 kJ/246 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 30,0 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.