Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
-
Dairy Free
-
-
Pasta jajeczna podana z chlebem żytnim i papryką
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 805 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 19,2 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.