Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Pasta jajeczna podana z chlebem żytnim i papryką

papryka 36% (papryka czerwona, papryka żółta), pasta 36% (JAJA kurze, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), szczypiorek, sól, pieprz czarny), chleb żytni 28% (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA))

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
828 kJ/198 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 20,3 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 7,7 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: