Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Pasta jajeczna z awokado i koperkiem, chleb razowy, ogórek, papryka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Koperek, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Awokado Hass, JAJA kurze, JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 460 kJ/349 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 35,8 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.