Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta jajeczna z awokado i szczypiorkiem, chleb bezglutenowy, papryka
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Awokado Hass, Sok z cytryny świeżo wyciskany, JAJA kurze, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 876 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 18,9 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.