Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pasta jajeczna z awokado i szczypiorkiem, papryka, ogórek
Nasiona słonecznika, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Awokado Hass, Sok z cytryny świeżo wyciskany, JAJA kurze, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 434 kJ/343 kcal |
Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 13,2 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.