Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Pasta jajeczna z fetą i szczypiorkiem, chleb razowy, pomidor
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., JAJA kurze, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Szczypiorek, Pomidor
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 513 kJ/362 kcal |
Tłuszcz: 17,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 32,5 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 21,6 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.