Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.67
Pasta jajeczna z koperkiem, chleb ze słonecznikiem, rzodkiewka i ogórek
Rzodkiewka, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ogórek zielony, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Koperek, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 048 kJ/250 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.