Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.72
-
Dairy Free
Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami, chleb ze słonecznikiem, słupki marchewki
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Marchew, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 038 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 17,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 20,0 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.