Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pasta jajeczna z tuńczykiem, kukurydzą i szczypiorkiem; papryka, ogórek
Kiełki rzodkiewki, Ogórek zielony, Papryka czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., Sok z cytryny świeżo wyciskany, JAJA kurze, Kukurydza, Szczypiorek, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 104 kJ/264 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 11,6 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 24,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.