Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta jajeczna z wędzonym łososiem i kaparami, chleb bezglutenowy, pomidorki
Kiełki rzodkiewki, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), JAJA kurze, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Koperek, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 201 kJ/287 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.