Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem, chleb pełnoziarnisty, pomidor, ogórek małosolny, cebulki marynowane
Cebulki marynowane z balsamico, Koperek, SEZAM czarny, Chleb pełnoziarnisty (płatki OWSIANE, woda, nasiona słonecznika, nasiona lnu, płatki SOJOWE, błonnik roślinny, pestki dyni, SEZAM, ziarno ŻYTA, ziarno ORKISZU, kiełki ŻYTNIE słodowane, olej rzepakowy, sól, przyprawy, miód), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), JAJA kurze, JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pomidor
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 273 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 3,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.