Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
Pasta paprykowa, krakersy żytnie
Kiełki brokuła, Krakersy żytnie (mąka ŻYTNIA (16,8%), zakwas ŻYTNI, siemię lniane, mąka PSZENNA, suszone pomidory (10%), ziarno słonecznika, SEZAM biały, miód, oliwa z oliwek, sól, zioła prowansalskie (oregano, tymianek, bazylia, cząber, estragon), drożdże, suszona bazylia (0,02%)), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kolendra, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Marchew, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 484 kJ/116 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.