Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
Pasta pomidorowa z ciecierzycą i soczewicą, chleb razowy; papryka, ogórek
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Cebula biała, Soczewica żółta, Natka pietruszki, Sól, Czosnek, Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Kiełki słonecznika, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Kurkuma, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 603 kJ/383 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 68,8 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 9,0 g |
Białko: 13,0 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.