Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Pasta ricotta e spinaci, warzywa pieczone
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Olej rzepakowy, Sól, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), ŚMIETANA 15% tł., Sok z cytryny, Czosnek, Szpinak, Cukinia, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Papryka żółta
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 115 kJ/745 kcal |
Tłuszcz: 32,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,4 g |
Węglowodany: 81,8 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 34,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.