Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
Pasta z awokado, papryką i bazylią, chleb razowy, pomidor
Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Bazylia, Koperek, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Awokado Hass, Pomidor
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 705 kJ/407 kcal |
Tłuszcz: 26,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g |
Węglowodany: 36,3 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 10,4 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.