Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Pasta z batatów i orzechów włoskich, chleb żytni, ogórek, rzodkiewka
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Batat, Czosnek, Olej rzepakowy, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 134 kJ/271 kcal |
Tłuszcz: 13,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.