Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
Pasta z białej fasoli z cebulką, chleb razowy, ogórek, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Majeranek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Fasola biała, Jabłko, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 498 kJ/358 kcal |
Tłuszcz: 11,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 53,2 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.