Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star
  • Dairy Free

Pasta z białej fasoli z cebulką, chleb razowy, ogórek, pomidorki

Fasola biała, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Jabłko, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Cebula biała, Olej rzepakowy, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Majeranek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 500 kJ/358 kcal
Tłuszcz: 11,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 53,3 g
w tym cukry: 16,4 g
Błonnik: 11,2 g
Białko: 14,0 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: