Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94 Star

Pasta z buraka i tofu, chleb razowy, ogórek

Ogórek zielony, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Burak, Cebula biała, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Nasiona słonecznika, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 961 kJ/469 kcal
Tłuszcz: 18,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 56,0 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 23,5 g
Sól: 2,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: