Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94 Star

Pasta z buraka i tofu, chleb razowy, ogórek

Cebula biała, Olej rzepakowy, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 961 kJ/469 kcal
Tłuszcz: 18,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 56,0 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 23,5 g
Sól: 2,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: