Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
Pasta z buraka i tofu, chleb razowy, ogórek
Cebula biała, Olej rzepakowy, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 961 kJ/469 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 56,0 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 23,5 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.