Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z ciecierzycy i soczewicy, chleb bezglutenowy; papryka, ogórek
Czarnuszka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Sól, Czosnek, Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), Oliwa z oliwek, Kurkuma, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Kiełki słonecznika, Soczewica żółta
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 977 kJ/234 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 35,0 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.