Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pasta z ciecierzycy z pieczarkami, chleb owsiany na zakwasie, pomidorki, ogórek
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kiełki słonecznika, Ogórek zielony, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Cebula biała, Pieczarka, Pieprz czarny, Sól, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 162 kJ/278 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 31,9 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 1,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.