Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pasta z czarnej fasoli z kolendrą i chili, eko nachosy
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Kolendra, Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Papryczka chili, Papryka słodka, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Fasola czarna, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 611 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 20,7 g w tym cukry: 0,3 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,7 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.