Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z czarnej rzepy z daktylami i czarnuszką, chleb bezglutenowy, ogórek małosolny
Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Natka pietruszki, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Czarnuszka, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czarna rzepa, Czosnek, Olej rzepakowy, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 776 kJ/424 kcal |
Tłuszcz: 17,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 53,1 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.