Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
Pasta z czerwonej fasoli i dymki, chleb razowy, piklowane warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwa z oliwek, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Cebula dymka, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola czerwona, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 683 kJ/402 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 60,9 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 15,2 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.