Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star

Pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów, chleb razowy, ogórek

Fasola czerwona, Ogórek zielony, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA)), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Kiełki brokuła, Czosnek, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 919 kJ/698 kcal
Tłuszcz: 38,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 91,0 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 21,7 g
Białko: 24,5 g
Sól: 5,9 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: