Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
Pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów, chleb razowy, ogórek
Kiełki brokuła, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Fasola czerwona, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.