Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
Pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów, chleb razowy, ogórek
Kiełki brokuła, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Fasola czerwona, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 919 kJ/698 kcal |
Tłuszcz: 38,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 91,0 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 21,7 g |
Białko: 24,5 g |
Sól: 5,9 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.