Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Pasta z fasoli i sardynek, chleb bezglutenowy, papryka
Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Papryka czerwona, Chili, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Tymianek, Sardynki w oleju, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola biała, Szczypiorek
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.