Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XXX_Pasta z fasoli i sardynek, chleb bezglutenowy, papryka

Papryka czerwona, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Fasola biała, Sardynki w oleju, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek, Czosnek, Sól, Chili, Pieprz czarny, Tymianek, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
937 kJ/224 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 27,4 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: