Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z fasoli mung z czubrycą, chleb owsiany na zakwasie; pomidorki, ogórek
Kiełki słonecznika, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Ogórek zielony, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Fasola mung, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 748 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 24,1 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.