Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
XXX_Pasta z fasoli z orzechami włoskimi i tymiankiem, bułeczka z czarnuszką, słupki warzyw
Marchew, Kiełki brokuła, Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Ogórek zielony, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Syrop klonowy, Tymianek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Fasola biała, ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 945 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 33,3 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.